Cum se creaza un site simplu pentru incepatori.

Atunci cand vrei sa creezi un site, cel mai simplu mod de a face asta este sa cauti pe cineva care se pricepe. Dar daca tu vrei sa inveti atunci am pentru tine niste metode usoare pe care poti sa le folosesti. In primul rand trebuie sa cauti un nume de domeniu pentru site-ul tau.


Tastezi in google "nume domenii" si iti apar mai multe companii care ofera serviciul acesta, vezi daca numele pe care tu il cauti este valabil apoi il cumperi.
Gata, esti propietarul unui site, dar pana sa poti sa il vezi live mai ai multa cale.

 Dupa ce ai cumparat domeniul trebuie sa cumperi host pentru el, la fel tastezi "host" si iti apar companii care hosteaza site-uri, cumperi un pachet de host si dupa ce il platesti ei iti trimit pe adresa de mail numele nameserverelor, pe care tu tre sa le schimbi (asta daca nu ai luat hostul de la aceas companie ca si numele de domeniu). Instalezi nameserverele care dureaza pana se propaga intre 24 /48 de ore.

Intri in cpanel cu adresa pe care o ai in mailul de configurare primit de la ei si cauti softaculos, clik pe el si acolo apare printre altele si wordpress dai instal, comfigurezi instalarea si dai instal. Acum chiar ca gata. astepti doua zile si site-ul tau este live si gata sa il construiesti cum vrei tu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu